Op uw binnenlandse inboedelverhuizing door een Erkende Verhuizer is het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers van toepassing, bestaande uit de volgende unieke garanties:

Uitgebreide verhuisverzekering

Uw particuliere inboedel is op basis van nieuwwaarde verzekerd tot max. 100.000 euro. Het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers is uw verzekeringspolis. De verzekeringsvoorwaarden (PV05) kunt u raadplegen via onderstaande button (p. 11-15).

Verhuis garantie

Bij faillissement of surseance van betaling van uw Erkende Verhuizer voert een andere Erkende Verhuizer uw verhuizing uit. De Organisatie voor Erkende Verhuizers regelt dit voor u. Zo zorgen wij ervoor dat uw planning zo goed mogelijk in tact blijft en u alsnog kunt verhuizen. Gevolgschade is uitgesloten.

Aanbetalingsgarantie

Bij faillissement of surséance van betaling van uw Erkende Verhuizer staat de Organisatie voor Erkende Verhuizers garant voor uw aanbetaling (max. 25% /  € 1.000) van de overeengekomen verhuisprijs), als u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

Vraag uw Erkende Verhuizers naar de voorwaarden voor het gebruik van deze garanties.
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Verberg deze melding