Algemene voorwaarden

Heldere spelregels voor verhuizingen AVVV, opslag (AVBV) en handymandiensten (AVHD) geven inzicht in jouw rechten en plichten en die van een Erkende Verhuizer: de Algemene voorwaarden 2015. De voorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. Hier vind je de polisvoorwaarden voor de handymandiensten (AVHD).

Update: de termijn voor het aanhangig maken van geschillen bij de Geschillencommissie bedraagt 12 maanden op grond van de intussen ingevoerde Implementatiewet buitengerechtelijke geschillenbeslechting consumenten. 

De Algemene voorwaarden voor bedrijfsverhuizing (AVB) geven inzicht in jouw rechten en plichten bij een zakelijke verhuizing, waarbij de AVB zijn overeengekomen. Hier vind je de AVB.

De Algemene voorwaarden voor Self-storage ruimte (AVSST) geven inzicht in jouw rechten en plichten bij Self-storage, waarbij de AVSST zijn overeengekomen. Hier vind je de AVSST.
 
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Verberg deze melding