Verantwoord verhuizen (garanties)

Erkende Verhuizers voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend, onafhankelijke reviewsysteem van Klantenvertellen. En je kunt vertrouwen op de onderstaande belangrijke garanties. Zo heb je de zekerheid dat de Erkende Verhuizers als vakspecialisten er alles aan doen om je verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, jouw inboedel en het milieu.

Algemene Voorwaarden

Heldere spelregels voor verhuizingen, opslag en handymandiensten geven u inzicht in de de rechten en plichten van u en van uw Erkende Verhuizer: de Algemene voorwaarden 2015. Afgesproken met de Consumentenbond.

Garantiecertificaat EV

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers biedt voor uw binnenlandse inboedelverhuizing garanties:
– uitgebreide verzekering op basis van nieuwaarde.
– uw aanbetaling is gegarandeerd (tot max. 25%/€ 1.000).
– uw verhuizing wordt ook uitgevoerd als uw Erkende Verhuizers onverhoopt failliet gaat.

CO₂-neutraal verhuizen

Omdat we zowel u als de volgende generaties een zorgeloze verhuizing willen bezorgen, verhuist u met Erkende Verhuizers CO2-neutraal. Dit betekent dat we de CO2-uitstoot die tijdens uw inboedelverhuizing vrijkomt, zoveel mogelijk terugdringen. Wat overblijft compenseren we in twee Gold standard compensatieprojecten: een waterpompproject in Malawi en een project voor efficiënte kachels en verwarming en isolatie voor woningen in Mongolië.

Geschillencommissie

Hoe goed iedereen ook zijn best doet, er kan altijd iets mis gaan tijdens het verhuizen. Verhuizen is immers mensenwerk. Vaak wordt het snel en goed onderling opgelost. Lukt dit niet, dan is er de Geschillencommissie Verhuizen. Onafhankelijke juristen beoordelen de zaak en doen een uitspraak die voor alle partijen bindend is. De nakoming is gewaarborgd in de Algemene voorwaarden (AVVV).