Werken bij een Erkende Verhuizer

De mooie en veelzijdige verhuisbranche zit te schreeuwen om nieuwe medewerkers. Wij zoeken mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Die houden van afwisselend werk binnen een enthousiast team met leuke collega’s, die samen telkens voor elke verhuisuitdaging een oplossing weten te vinden. Met een vaste baan en een fijn salaris.

Heb je al een baan, maar zoek je een uitdagende verhuisjob? Pak aan die baan! Ga naar:

Wil je aan de slag? Haal een een vakdiploma!
Met Verhuiscollege word jij de expert. Het erkende vakdiploma is het startbewijs om te werken als verhuizer. Ga naar www.verhuiscollege.nl.

Daarom inboedelverhuizer…
Veel verhuizers komen ‘per ongeluk’ in de verhuisbranche en ontdekken dan pas hoe leuk het is. Verhuizen is namelijk fantastisch werk! Daarom werken mensen lang bij dezelfde werkgever. Neem Frits…


Daarom projectverhuizer…
Veel verhuizers komen ‘per ongeluk’ in de verhuisbranche en ontdekken dan pas hoe leuk het is. Verhuizen is namelijk fantastisch werk! Verantwoordelijkheid, geen dag is hetzelfde en volop kansen. Neem Luandi…


Daarom voorman…
Veel verhuizers komen ‘per ongeluk’ in de verhuisbranche en ontdekken dan pas hoe leuk het is. Verhuizen is namelijk fantastisch werk! Verantwoordelijkheid, geen dag is hetzelfde en volop kansen, bijvoorbeeld om door te groeien naar voorman. Voorman Romano vertelt graag zijn ervaringen: