Verhuizen en tijdelijke opslag

Opslag tijdens je verhuizing is erg praktisch en maakt het verhuizen gemakkelijker. Als je verhuist ga je het liefst van A naar B, maar dit lukt niet altijd. Bijvoorbeeld omdat je nog op zoek bent naar jouw droomhuis of omdat er nog veel geklust moet worden. In zulke gevallen kan je gebruik maken van de tijdelijke opslag bij Erkende Verhuizers.

Inboedel opslaan
Je inboedel opslaan kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld in een container die voor de deur van A wordt geladen opgehaald, bewaard en daarna weer vlot naar B kan worden gebracht. Super makkelijk en efficiënt. Maar je kunt ook jouw inboedel of een deel daarvan zelf naar de opslag brengen.

Verhuizen met opslag met een verhuisbedrijf met opslag
Tijdelijke opslag bij een Erkende Verhuizer in de buurt: veilig en vertrouwd. Veilig je spullen opslaan terwijl de verhuizing plaatsvindt of terwijl je aan het klussen bent. De Erkende Verhuizer draagt de zorg voor jouw spullen!

Kosten opslag inboedel tijdens verhuizen
De kosten van tijdelijke opslag liggen helemaal aan wat je wilt opslaan. Enkele spullen of jouw hele inboedel. In een container, een opslagkist of via self-storage. En jij bepaalt voor hoe lang.

Klik hieronder en vind een Erkende Verhuizer in jouw buurt. Vul bij laad- en losadres jouw eigen adres in en vink onder ‘opties’ opslag aan.