Eduard Strang Verhuizingen B.V.

De Ketting 6
5261 LJ Vught
T 073-6563300
E info@strang.nl
KvK 16068577
Vraag offerte aan

Regel je verhuizing met Eduard Strang Verhuizingen B.V.

Ga je verhuizen in de regio Vught? Verhuizer Eduard Strang Verhuizingen B.V. kan je goed helpen met deze verhuizing en werkt onder de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers. Alles goed geregeld door een professioneel en ervaren verhuisbedrijf. Vraag een offerte aan!

Eduard Strang Verhuizingen B.V.

Verhuizen met verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen B.V.

Een goed verhuisbedrijf

Je wilt jouw spullen heelhuids van je oude naar je nieuwe plek laten verplaatsen, zonder dat daarbij extra kosten ontstaan. Een professionele verhuizer vinden is dan ook erg belangrijk om je verhuizing te laten slagen. Bij Erkende Verhuizers ben je zeker van een professioneel en goed verhuisbedrijf.

Zorgeloos verhuizen met een Erkende Verhuizer

Stressloos verhuizen en alles netjes geregeled, dat is wat een Erkende Verhuizer zoals Eduard Strang Verhuizingen B.V. jou biedt. Alleen een verhuisbedrijf dat aangesloten is bij de brancheorganisatie biedt je de voordelen van een Erkende Verhuizer:

  • Jouw kostbare spullen in deskundige handen.
  • Uitgebreide verzekering op basis van de nieuwwaarde van jouw spullen.
  • Goed opgeleid personeel.
  • De veelzijdige verhuizer staat voor je klaar ook voor bijvoorbeeld eventuele de- montage klusjes, tijdelijke opslag en handyman klusjes.
  • De Erkende Verhuizer zorgt dat je verhuist zonder stress of zorgen.
  • Garanties van aanbetaling, verhuizing en nakoming.

Gratis een vrijblijvende offerte van verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen B.V.

Wil je een Erkende Verhuizer regelen voor jouw verhuizing? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij een Erkend Verhuisbedrijf!