PLATFORM VERHUIZEN.NL GELANCEERD

Tijdens de Algemene ledenvergadering van de Organisatie voor Erkende Verhuizers van 16 november jl. in Amersfoort is platform verhuizen.nl gelanceerd, een gezamenlijk initiatief van alle Nederlandse kwaliteitsverhuizers die zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, de branchevereniging van de Nederlandse verhuisbranche.

Gemakkelijk verhuizer vinden

Doel van het platform is om klanten met een verhuiswens zo snel mogelijk in contact te brengen met betrouwbare, vakbekwame en vriendelijke verhuizers en inzicht te geven in de mogelijkheden en de prijs van de verhuizing.

Alleen kwaliteitsverhuizers

Via Verhuizen.nl vraag je voor je verhuizing direct meerdere offertes aan bij betrouwbare verhuizers met het kwaliteitslabel ‘Erkende Verhuizer’. Makkelijk, snel en altijd een verhuizer die past bij jouw situatie.

Daarom verhuizen.nl

Het platform verhuizen.nl is nodig omdat klanten steeds vaker via internet zoeken en boeken. Zij vinden het nu best lastig om betrouwbare en minder betrouwbare bedrijven goed uit elkaar te houden. Een goede keuze maken uit alle verhuizers is belangrijk, want vastgesteld is dat niet alle verhuisbedrijven zich aan de regels houden. Mensen die gaan verhuizen willen geen gedoe, maar een soepele verhuizing door vakbekwame, betrouwbare en vriendelijke verhuizers. Daarom staan op verhuizen.nl alleen verhuisbedrijven met kwaliteitslabel “Erkende Verhuizer”. Zo biedt verhuizen.nl klanten zekerheid over hun verhuizing en draagt verhuizen.nl ook bij aan gezond marktgedrag in de verhuisbranche.

(vlnr: bestuursadviseur Piet van Herk, voorzitter (inboedel) Joep Verkroost, oud-voorzitter Arco van Ede, algemeen secretaris Anton Vis en voorzitter Tjerk Koopmans).

MEER NIEUWS